Når fagligheden kommer på tværs

Sidst på eftermiddagen i går udvalgte vi den bedste løsning til at fremme brugen af rapid diagnostic tools – og dermed reducere forbruget af penicillin og antibiotics – i den primære sundhedssektor.

5 seje gutter fra henholdsvis KU/DTU/CBS (Medicin, Medicin & Teknologi samt International Business & Politics) kom frem med en lovende løsning og vi glæder til at invitere dem ind i SUND Hub til realisering heraf.

Tak for et meget fint samarbejde så langt, Emil, Kristine og Flemming (School of Global Health). Tak for at I rakte hånden ud til samarbejde på tværs af faglighed.

Tak til Jasper Littmann for at fremhæve problemerne med Antibiotic Resistans, det var et vigtigt input! Tak til Liva for at hjælpe de femten udvalgte teams og deres presenters frem til bedre præsentationer. Tak til WHO Europe for at stille op og give de studerende en højaktuel problematik at løse og derved mulighed for at få hænderne på innovation. Tak til 75 studerende fra KU, DTU, CBS, Karolinska, Uppsala og Oxford, der alle kæmpede godt i 36 timer med udfordringen.

Og hermed er to ud af årets tre omfattende udviklingsprojekter ved at være i mål og det bliver givetvis jul igen i år.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *