Uddeling af Proof of Concept-pris

(…) Jeg kommer fra CSE Lab, der er studentervæksthuset på CBS. Vi er studentervæksthus for studerende fra alle videregående uddannelser. Og derfor giver det rigtig god mening for os at uddele Proof of Concept-prisen i dag til et ungt startup team (her følger tekst, der løfter lidt på sløret for, hvem vinderteamet er…)

Når man starter virksomhed, er det vigtigt at prøve ideen af i markedet – og gerne så tidligt som muligt. Og det er vigtigt at komme godt i gang. Vi tilbyder derfor vinderen af prisen 3 måneders gratis kontor, adgang til et levende økosystem af startup virksomheder og sparring med dygtige forretningsfolk og relevante rådgivere. Tager markedet godt imod ideen, kan vi yderligere tilbyde 6 måneder i CSE Lab.

De teams, der IKKE vinder Proof of Concept-prisen i dag, er velkomne til at komme ud til os og drøfte deres idé for videre handling. Vi holder åbent hus – vi kalder det Open Wednesday – hver onsdag kl. 13-17 på CSE Lab. Alle er velkomne – studerende som ikke-studerende.

Jeg vil gerne takke Creative Business Cup for et godt samarbejde, som vi ser frem til at fortsætte. Det er et vigtigt arbejde, I gør! Det er vigtigt med kreativitet i forretning. Og det er vigtigt med forretning i kreativitet.

Tak!

-00-

Creative Business Cup (finale på Københavns Rådhus fredag d. 21. juni 2013)
www.creativebusinesscup.com

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *