Click for video

Det jeg brænder for med det her

– Da jeg selv blev færdig fra universitetet og så startede virksomhed derefter, der fandt jeg ud af, at der var en del spørgsmål og ting, jeg var helt blank på og hvor jeg absolut intet havde lært af min universitetstid dengang. Jeg blev færdig i 2000. Så det tog mig ligesom noget tid at lære. Og det er jo fint nok. Ting tager jo tid at lære. Det tog bare uforholdsmæssigt lang tid at lære, syntes jeg, når jeg så det lidt i bakspejlet. Da der begyndte, fra regeringens og uddannelsesmiljøets side, at være fokus på iværksætteri der omkring 2005, der tænkte jeg: “Det her vil jeg gerne gå ind i og forsøge at give mit bidrag”. Et giving back som så også er blevet min levevej de sidste 10 år som forretningsudvikler. Mit giving back er ligesom at sige, at der er en god tid, mens man læser, på forskellig vis. Herunder at lære at arbejde med ideer, hvis man går ind og prøver ideerne af i praksis. Og det er sådan det, der er min motivation bagvedliggende for alt det her.

I Amino TV, 25. juli 2014

SE INDSLAG PÅ AMINO TV

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *